Telefoon reparatie Bloemendaal

Zoek reparatie

Van smartphones tot tablets

Plan afspraak in

Online kunt u een afspraak inplannen

Ophalen op locatie

Bezoek ons in Gouda

TELEFOONWINKEL BLOEMENDAAL

We krijgen vaak ook de vraag waar we ons nou precies bevinden in Gouda. Nou mocht je het toch gemist hebben, de telefoonwinkel Bloemendaal waar je snel een reparatie kan laten uitvoeren, dat zijn wij. Wil jij dat wij snel een iPhone reparatie Bloemendaal gaan uitvoeren? Wij bieden de 1-uur service aan, je kan snel een afspraak maken op onze site. iPhone repareren Bloemendaal zonder afspraak, ook dan ben je van harte welkom

Soms worden we ook wel de telefoonzaak Bloemendaal genoemd, dat mag natuurlijk ook. Is jouw telefoon niet van Apple? Geen paniek! Telefoon reparatie Bloemendaal kan jou helpen met bijna alle merken, we zijn merk onafhankelijk. Wil jij snel, vakkundig en door ervaren monteurs je telefoon repareren Bloemendaal, neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor gefixt?

Afspraak maken?

Dus wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en bel met ons of kom gewoon een keer langs, ook zonder afspraak! Wij zitten in winkelcentrum de Bloemendaal te Gouda. Vaak kunnen we je uit voorraad helpen en ben je met 45 minuten weer geholpen op weg! Met onze 7 jaar ervaring en licentie (IRP) van Apple zijn wij in staat om al jouw telefoon reparatie Gouda te helpen oplossen. Je kunt bij ons gratis parkeren en wij zorgen voor de gratis bakje koffie!