iPhone 6S reparatie

iPhone 6S reparatie

De successen van de iPhone 6 zijn jullie niet ontgaan, de 6s borduurt daar verder op. Identiek qua uiterlijk, maar wel met een versnelde processor. De grootste vernieuwing van deze serie op zijn voorganger is de 3D touch optie. Door deze extra optie komt de iPhone 6S scherm reparatie ook vaker voor dan voorheen. Maar niet alleen de scherm is een veel aangevraagd reparatie voor deze toestel uit 2015. Dus bent u binnen of in de regio van Delft opzoek naar een vakkundige iPhone 6S reparatie , dan bent u met ons bij het juiste adres. Binnen 1-uur lossen wij al u problemen op. Ook een iPhone 6s batterij vervangen is ons binnen 1 uur gelukt. Bel gerust, mail gerust of kom gerust langs. Wij zorgen voor de koffie!

Uitloopmodel

Na de lancering van de iPhone 13 zijn deze modellen officieel uitloopmodellen geworden van Apple. Dit betekend dat ze de laatste update nog krijgen, maar bij de lancering van de volgende serie en updates niet meer ondersteund zullen worden. Daardoor is het nog interessant om de iPhone 6s scherm reparatie uit te voeren, zodat deze nog een periode mee kan. Heb je niet de juiste gereedschap om een iPhone 6s batterij vervangen , dan ben je met ons ook bij het juiste adres.

Wij zijn een erkende reparateur met een fysieke winkel in Delft. Wij verrekenen geen kosten door aan bezoeken of vragen, dus heb je een vraag of wil je de iPhone 6S reparatie aan ons overlaten? Dan ben je van harte welkom in onze winkel. Wij bevinden ons in de Hovenpassage met de mogelijkheid tot gratis parkeren. Ook kunt u ons vinden op google, want wij zijn bij alle termen zichtbaar! Zoekt u dus bijvoorbeeld naar iPhone reparatie delft , dan is de kans zeer groot dat u ons als eerste ziet. Dat is het resultaat van 6 jaar hard, eerlijk, servicegericht en transparant werken!