Telefoon reparatie Haastrecht

Zoek reparatie

Van smartphones tot tablets

Plan afspraak in

Online kunt u een afspraak inplannen

Ophalen op locatie

Bezoek ons in Gouda

TELEFOON REPARATIE Haastrecht

Ongeluk zit in een klein hoekje, wil jij een telefoon reparatie laten uitvoeren, we zitten letterlijk op een steenworp afstand in  het winkelcentrum Bloemendaal in Gouda. We hebben ervaren monteurs die u snel en vakkundig kunnen helpen. We zou graag je telefoon repareren snel voor je willen uitvoeren, liefst binnen de 1-uur service. Kies je model en je reparatie uit en boek in enkele klikken een afspraak. Toch liever zonder afspraak?
Ook dan zullen we je iPhone repareren binnen de 1-uur service. Wij zijn de telefoonwinkel van de regio en de experts op het gebied van alle soorten gsm reparatie. Uw telefoon is met ons in vakbekwame handen. 

IPHONE REPARATIE Haastrecht

Je hebt schade aan je iPhone? Niemand wilt zijn/haar telefoon kwijt, wij bieden de 1-uur iPhone reparatie Haastrecht service aan op een steenworp afstand, in het winkelcentrum Bloemendaal. Bij ons heb je scala aan reparatie en herstel mogelijkheden voor je direct ter plekke, dit kunnen we bieden dankzij onze grote voorraad aan onderdelen. iPhone repareren Haastrecht doen we dus voor je met alle liefde, passie en snelheid. Nog vragen? Voel je vrij en neem contact met ons op voor een professionele iPhone reparatie.

APPLE IPAD REPARATIE Haastrecht

Kinderen spelen graag met de tablet, met de gevolgen van dien. Producten van Apple zijn dan ook niet de goedkoopste, zeker een iPad en iPhone niet. Wij zijn dan ook een telefoonzaak Haastrecht, die gespecialiseerd is in het repareren van telecom apparatuur. Hierbij te denken aan alle iPhone ’s en iPad’s van Apple.  Met regelmaat krijgen wij klanten uit Haastrecht over de vloer die hun tablet willen laten repareren. De meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren is het vervangen van de Apple iPad schermen. Dit gebeurt op locatie, meestal nog in het bijzijn van de klanten. Daarnaast is er ook veel vraag naar de reparatie van iPad’s, waarbij de batterij vervangen moet worden. Voor de reparatie van een iPad  bent u bij ons aan het juiste adres, want met regelmaat voeren wij een iPad reparatie uit. We hebben het er continu over, want wij hebben voornamelijk lokale klanten uit de regio die ons als de iPhone winkel Haastrecht en als de iPhone winkel Gouda zien en ervaren. Kijk onder de kop welke modellen wij allemaal kunnen fixen

SAMSUNG REPARATIE Haastrecht

Samsung is een tech-gigant die naast smartphones ook heel veel tablets produceert. De Samsung reparatie is dan ook broodnodig. De meeste vervangen onderdeel van de tablets zijn de schermen, dus de Samsung scherm vervangen. Onze taak is om elke dag weer onze klanten verhelpen door de Samsung batterij vervangen of accu van hun tablets te repareren binnen een korte tijd in onze winkels. We zouden het liever vermijden maar een vochtschade Samsung komen we ook vaak tegen, dit is ook wederom in meerderheid van de gevallen goed op de lossen de Samsung vochtschade. Samsung heeft wel is waar heel veel modellen op de markt, maar geen paniek,  gelukkig bieden we ook diensten  voor al deze modellen

Haastrecht telefoon reparatie winkel

Voor een telefoon reparatie Haastrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou telefoon maken Haastrecht noemt of dat je ons juist telefoon reparatie winkel noemt maakt niet heel veel uit. Wij zijn immers na al die jaren de term telefoonwinkel Haastrecht en telefoonwinkel Gouda waardig geworden. Soms horen we ook de term telefoonzaak voorbij komen, ook hier zijn we erg blij mee. Of het nou voor een scherm reparatie Haastrecht of een smartphone reparatie of juist voor een mobiel reparatie Haastrecht bij ons aanklopt, voor alle termen zijn we de juiste begrip. Telefoon winkel  is niet alleen de plek voor telefoons, ook voor je iPad reparatie Haastrecht kan je je tot ons wenden. Onze telefoonwinkel bezoeken ? Wij zijn de aangewezen erkende reparatie bedrijf in Gouda telefoon reparatie zaken. Ook voor je iPhone repareren ben je met ons aan het juiste adres. Vragen ? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dan kunnen we je alles vertellen omtrent je Samsung en Apple reparatie.

SMARTWATCHREPARATIE Haastrecht

Dag in dag uit, elke moment check jij op je pols je smartwatch. Erg vervelend maar het kan zijn dat je op een ongelukkige manier een dikke kras of een barst hebt in je watch. Geen paniek, naast telefoon reparatie kunnen we je gelukkig redelijk vlot helpen met je smartwatch. De display oftewel het schermpje is meestal wat we dienen te vervangen. Dit gebeurt in onze locatie in Delft, die per auto als OV goed bereikbaar is. Voor een smartwatch reparatie hebben we niet altijd alle onderdelen op voorraad. Het kan zijn dat we dit nog moeten bestellen, informeer hier altijd na. We repareren dit voor de recentere modellen van Apple en van Samsung.  We zouden het erg vervelend vinden als we je zouden moeten teleurstellen. Aarzel niet en neem contact met ons op

GSM REPARATIE Haastrecht

Als je in de regio gsm reparatie Haastrecht hoort, is het hoogstwaarschijnlijk dat ze het over ons hebben. Door de jaren heen worden we snel geassocieerd met termen als gsm shop Haastrecht of reparatiewinkel. Is dat heel gek ? Nee, eigenlijk niet. Gezien de hoeveelheid scherm reparatie en mobiel reparatie die we dagelijks uitvoeren is het niet gek dat we als de gsm winkel  worden gezien en ervaren. Heb jij schade en wil je dat we je telefoon repareren, dan ben je aan het juiste adres. Ook voor de gsm reparatie kunt u voor alle merken bij ons terecht.

REPARATIES VOOR HARMONY & NOWINSURE.COM - Regio Haastrecht

Voor klanten die zich in de regio bevinden zijn wij een bekend adres. Mocht je toestel verzekerd hebben bij Harmony of bij Nowinsure is er een grote kans dat wij het toestel voor je snel op onze servicelocatie in de buurt kunnen repareren. Bovendien vaak klaar terwijl je wacht! Dus je iPhone repareren ter plekke met een verzekering gebeurt in Delft. Echter komt het ook voor dat je toestel per post bij ons aankomt, wij verwerken de reparatie en deze gaat weer zo snel mogelijk retour naar de eindgebruiker. Dit gaat altijd in een speciale custom gemaakte foamdoos, met een qualitycard en je krijgt altijd per e-mail de tracking zodat je het pakketje kan volgen.

REPARATIES VANUIT DE INBOEDELVERZEKERING - Regio Haastrecht

Vaak krijgen we klanten over de vloer, de mail, de telefoon of via whatsApp met dezelfde vraag; Of we een erkend reparatiebedrijf zijn en of we een proforma factuur kunnen meegeven met de reparatie kosten voor een telefoon reparatie of een tablet ten behoeve van de (inboedel) verzekeraar. Het antwoord hierop is: Ja, we zijn de enige Erkende reparatie bedrijf voor mobiele apparaten in en rondom Haastrecht. Zo kunnen we je absoluut helpen aan een proforma bon. Dit doen wij voor alle merken en soorten apparaten. Of het nou een Apple reparatie betreft of een andere gsm reparatie , u krijgt bij ons de juiste inspectie en offerte mee. Die kan je vervolgens indienen bij de verzekeraar en zodra deze is uitbetaald kom je langs om de schade te laten herstellen. 

Waarom kiezen voor gefixt?

Afspraak maken?

Dus wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en bel met ons of kom gewoon een keer langs, ook zonder afspraak! Wij zitten in winkelcentrum de Bloemendaal te Gouda. Vaak kunnen we je uit voorraad helpen en ben je met 45 minuten weer geholpen op weg! Met onze 7 jaar ervaring en licentie (IRP) van Apple zijn wij in staat om al jouw telefoon reparatie Gouda te helpen oplossen. Je kunt bij ons gratis parkeren en wij zorgen voor de gratis bakje koffie!