OnePlus reparatie

is jouw oneplus kapot?

Jouw OnePlus reparatie kun je gerust overlaten aan Gefixt. We kunnen je telefoon repareren gewoon terwijl je wacht. Het OnePlus flagship is bij ons bekend en weten wat goed is voor jouw toestel. Daarom adviseren wij graag welke reparatie het best past bij de conditie van jouw telefoon. Stel daarom je reparatie niet te lang uit en laat deze gemakkelijk repareren in onze winkel in Delft.

One Plus laten repareren

Ook jouw One Plus telefoon kunnen wij repareren. Denk hierbij aan de OnePlus 7, OnePlus 6, OnePlus 5 of de OnePlus 3. Van deze telefoons kunnen wij snel een scherm, achterklepje, accu of oplaadpunt vervangen. We verwijderen bijvoorbeeld voorzichtig het scherm van jouw OnePlus en kunnen er een nieuwe voor terug plaatsen. Ook accu´s die uitzetten of vaker dan je vaker dan je lief is moet opladen kunnen we vervangen. Ook het oplaadpunt is een veelvoorkomend reparatiepuntje. Een beschadiging hieraan is vaak ten gevolge van het verkeerd plaatsen of verwijderen van de oplader. Gelukkig is dit punt ook snel op te lossen.

Waarom kiezen voor Gefixt.nl

De reparatie van jouw telefoon laat je het liefst zo voorzichtig mogelijk uitvoeren. Dat begrijpen wij al te goed bij Gefixt. Daarom gaan we uiterst voorzichtig en zorgvuldig met jouw mobieltje om alsof deze van onszelf is. Ook doen wij dit snel. Jouw OnePlus is namelijk gewoon klaar terwijl je wacht en is dezelfde dag als dat je bij ons langskomt gewoon weer als nieuw.

Open chat