Telefoon reparatie Waddinxveen

Zoek reparatie

Van smartphones tot tablets

Plan afspraak in

Online kunt u een afspraak inplannen

Ophalen op locatie

Bezoek ons in Gouda

TELEFOON REPARATIE WADDINXVEEN

Woon je niet in Gouda, maar wel in dat nabij gelegen mooie Waddinxveen? Geen paniek het is letterlijk om de hoek. We voeren namelijk ook gewoon telefoon reparatie Waddinxveen uit. Winkelcentrum Bloemendaal is aangrenzend, dus heb jij schade en kom jij met je telefoon of tablet ? telefoon repareren Waddinxveen is voor ons geen punt.

IPHONE REPARATIE WADDINXVEEN

Voor een iPhone reparatie Waddinxveen ben je natuurlijk bij ons ook aan het juiste adres. We bieden heel veel opties aan, die de gemiddelde reparatie winkel niet kan aanbieden. Van display tot achterkant, van camera tot batterij, noemt het maar op. Wellicht belangrijk om te weten, we hebben heel veel onderdelen op voorraad. 1-uur service? Waarom niet. iPhone repareren Waddinxveen is onze job, heb je hier vragen over aarzel niet en neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor gefixt?

Afspraak maken?

Dus wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en bel met ons of kom gewoon een keer langs, ook zonder afspraak! Wij zitten in winkelcentrum de Bloemendaal te Gouda. Vaak kunnen we je uit voorraad helpen en ben je met 45 minuten weer geholpen op weg! Met onze 7 jaar ervaring en licentie (IRP) van Apple zijn wij in staat om al jouw telefoon reparatie Gouda te helpen oplossen. Je kunt bij ons gratis parkeren en wij zorgen voor de gratis bakje koffie!