Telefoon reparatie Boskoop

Zoek reparatie

Van smartphones tot tablets

Plan afspraak in

Online kunt u een afspraak inplannen

Ophalen op locatie

Bezoek ons in Gouda

TELEFOON REPARATIE Boskoop

Met meer dan 20 miljoen telefoons in omloop is het niet raar dat er vaak wordt gezocht naar oplossingen lokaal. Wij zijn de lokale oplossing als het aankomt op telefoon reparatie Boskoop. Vanuit onze filialen verspreid over heel Nederland kunnen we snel bij jou in de buurt een reparatie uitvoeren. Het maakt voor ons niet uit welk merk, maar ook je iPhone repareren doen we binnen de uur. Met onze ervaren monteurs  helpen we u snel en vakkundig, je telefoon repareren terwijl je geniet van een bakje koffie, dat is wat we proberen te bereiken. 

IPHONE REPARATIE Boskoop

Een ongeluk zit op een klein hoekje, voor je het weet heb je helaas schade opgelopen en wil je een snelle iPhone reparatie Boskoop uitvoeren. Met ons is je telefoon in goede handen. Met onze brede assortiment kunnen we bijna ieder iPhone repareren Boskoop binnen het uur. Of je nou de iPhone scherm reparatie of iPhone batterij vervangen wilt laten uitvoeren, lokaal met ons kun je dat snel, gemakkelijk en professioneel laten uitvoeren. Heb je nog vragen ? Aarzel niet en neem contact op met ons.

APPLE IPAD REPARATIE Boskoop

Tablets zijn de nieuwe laptops en hedendaags heeft iedereen wel een tablet thuis. De kinderen zijn er dol op, de ouderen kijken graag op schoot in bed nog naar een filmpje. Ook thuis gebeuren er nog ongelukken met een tablet. Gelukkig zijn wij een telefoonzaak Boskoop , die niet enkel gespecialeerd is in het repareren van telefoons. Uit onze brede assortiment en de kennis en liefde voor het vak zijn wij ook goed in iPad reparatie Boskoop en iPad scherm vervangen. Met regelmaat krijgen wij dus klanten uit de regio, waaronder ook uit Boskoop voor een reparatie in onze vestigingen. Onze welbekende snelle service kunnen we ook hanteren op de iPad reparatie. Weliswaar is dit niet zo snel als een iPhone reparatie, maar nog altijd wel dezelfde dag. Als voorbeeld nemende, een iPad scherm vervangen gebeurt doorgaans met 90 minuten. Wilt u de iPad accu vervangen , dan kun je rekenen op 60 minuten aan arbeid. Doorgaans de ideale moment om ook u boodschappen te doen!

SAMSUNG REPARATIE Boskoop

We hebben het veelal over iPhone reparatie Boskoop. De andere grote fabrikant van smartphones is uiteraard Samsung. De wat kleinere merken zoals Oppo, Sony en Huawei bestaan ook.  Wij zijn een gespecialiseerd reparatiebedrijf die van alle merken thuis is, zo ook voor alle Samsung reparatie Boskoop. De meest voorkomende reparatie’s aan deze merk toestellen zijn uiteraard Samsung scherm reparatie. Toestellen van Samsung zijn redelijk solide en kunnen tot 5 jaar meegaan. Helaas is de batterij een gebruiksproduct en zal deze na 2-4 jaar een keer vervangen moeten worden. Voor bijna alle modellen van Samsung hebben wij de batterij op voorraad, waardoor we met 30 minuten de Samsung batterij vervangen. Klaar terwijl u wacht, letterlijk, want wij hebben een mooie tafel met lekkere koffie om aan te schuiven!

Boskoop telefoon reparatie winkel

Boskoop is een kleine gemeente met leuke mogelijkheden. Op een kleine afstand van deze mooie gemeente liggen de wat grotere steden. Het is dan ook gebruikelijk om vanuit Boskoop een minuut of 10-20 te rijden naar een vakspecialist. Vandaar ook dat u voor een telefoon reparatie Boskoop met ons aan het juiste adres bent. Of je nou voor een scherm reparatie komt of voor het wisselen van je batterij, wij zijn de reparatiewinkel van Boskoop. Op steenworp afstand helpen wij met al onze vakkundige collega’s dagelijks u snel en professioneel met al u problemen. En het maakt voor ons niet uit welk merk of model telefoon of tablet u  heeft, wij zijn van alle markten thuis! 

SMARTWATCHREPARATIE Boskoop

Een technologische snufje die de laatste 5 jaar steeds meer ruimte heeft gewonnen is de smartwatch. De fabrikanten Apple en Samsung spelen hier heel goed op in en hebben een grote marktaandeel. Net als alle andere technologische producten zijn ook deze kwetsbaar, voor eventueel vallen, stoten of natuurlijk water / software storingen. De meest voorkomende vraag van smartwatch gebruikers is dan ook of de de Apple iWatch scherm reparatie kunnen uitvoeren. Uiteraard kunnen we dit, maar deze tak van sport kan met betrekking tot beschikbaarheid van onderdelen iets moeilijker in elkaar zitten. Neem daarom altijd contact op met ons om te zien wat de mogelijkheden zijn. We repareren dit voor de recentere modellen van Apple en van Samsung.  We zouden het erg vervelend vinden als we je zouden moeten teleurstellen. Aarzel niet en neem contact met ons op

GSM REPARATIE Boskoop

De wat ouderen / volwasseneren kennen en gebruiken nog de term GSM. Het is dan ook heel gebruikelijk dat je aan ons denkt als ze het hebben over gsm Boskoop. Door de tijd heen zijn wij geassocieerd en een geworden met deze term, net als de overige termen gsm shop Boskoop of reparatie Boskoop. En is dat nou zo gek? Wij vinden van niet, want gezien de hoeveelheid scherm reparatie en mobiel reparatie die wij dagelijks uitvoeren is het heel normaal dat wij worden gezien als de telefoon reparatie winkel Boskoop. Heb jij schade en wil je dat we je telefoon repareren, dan ben je aan het juiste adres. Het adres voor alle merken en modellen telefoon reparatie.

REPARATIES VOOR HARMONY & NOWINSURE.COM - Regio Boskoop

Telefoon reparatie Boskoop doen we niet enkel voor klanten die direct bij ons komen, maar ook voor klanten die hun toestel verzekerd hebben bij Harmony of bij Nowinsure is er een grote kans dat wij het toestel voor je snel op onze service locatie lokaal kunnen repareren. Ook voor deze klanten is het toestel meestal klaar terwijl je er op wacht. Het enige wat wel moet gebeuren is dat je zelf het toestel moet aanmelden en wij via de verzekeraar een goedkeuring moeten krijgen na een visuele inspectie. 

REPARATIES VANUIT DE INBOEDELVERZEKERING - Regio Boskoop

Als erkend reparatiebedrijf staan wij hoog aangeschreven bij verzekeraars. Dit vergemakkelijkt het proces voor u als klant indien u een schade heeft die u via de verzekeraar wilt indienen. Wij verzorgen u de proforma na een inspectie en zorgen ervoor dat u een volledige en juiste schadeclaim kunt indienden bij de verzekeraar. Nadien zullen wij netjes wachten op de goedkeuring en/of het geld dat u uitbetaald krijgt. Nadat dit alles in kannen en kruiken is zullen wij de iPhone reparatie Boskoop of de telefoon reparatie boskoop van u type merk en model telefoon voor u uitvoeren. Kom gerust langs met je telefoon en neem je offerte mee om spoedig geholpen te zijn en weer een goed werkende toestel te hebben!

Waarom kiezen voor gefixt?

Afspraak maken?

Dus wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en bel met ons of kom gewoon een keer langs, ook zonder afspraak! Wij zitten in winkelcentrum de Bloemendaal te Gouda. Vaak kunnen we je uit voorraad helpen en ben je met 45 minuten weer geholpen op weg! Met onze 7 jaar ervaring en licentie (IRP) van Apple zijn wij in staat om al jouw telefoon reparatie Gouda te helpen oplossen. Je kunt bij ons gratis parkeren en wij zorgen voor de gratis bakje koffie!