Regio

Apple iPad reparatie

Kinderen spelen graag met de tablet, met de gevolgen van dien. Producten van Apple zijn dan ook niet de goedkoopste, zeker een iPad en iPhon niet. Wij zijn dan ook een telefoonzaak in Delft en in Gouda, die gespecialiseerd is in het repareren van telecom apparatuur. Hierbij te denken aan alle iPhone ’s en iPad’s van Apple.  Met regelmaat krijgen wij klanten over de vloer die hun tablet willen laten repareren in Delft & Gouda. De meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren is het vervangen van de Apple iPad schermen. Dit gebeurt op locatie in Delft of op locatie Gouda, meestal nog in het bijzijn van de klanten. Daarnaast is er ook veel vraag naar de reparatie van iPad’s, waarbij de batterij vervangen moet worden. Voor de reparatie van een iPad  bent u bij ons aan het juiste adres, want met regelmaat voeren wij een iPad reparatie uit in Gouda als in Delft. We hebben het er continu over, want wij hebben voornamelijk lokale klanten uit de regio die ons als de iPhone winkel Delft  en als de iPhone winkel Gouda zien en ervaren. Kijk onder de kop welke modellen wij allemaal kunnen fixen.

Samsung Tablet reparatie

Samsung is een tech-gigant die naast smartphones ook heel veel tablets produceert. De reparatie van samsung tablet  is dan ook broodnodig. De meeste vervangen onderdeel van de tablets zijn de schermen, dus de Samsung Tablet scherm vervangen. Onze taak is om elke dag weer onze klanten verhelpen door de Samsung tablet batterij vervangen of accu van hun tablets te repareren binnen een korte tijd, in onze winkel te Delft als in onze winkel in Gouda. We zouden het liever vermijden maar een vochtschade Samsung komen we ook vaak tegen, dit is ook wederom in meerderheid van de gevallen goed op de lossen de Samsung vochtschade. Samsung heeft wel is waar heel veel modellen op de markt, maar geen paniek,  gelukkig bieden we ook diensten  voor al deze modellen.

 

Tablet en telefoon reparatie Delft & Gouda

Tablet reparatie Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken je telefoon of tablet binnen no-time. Het laten maken van je telefoon in Delft of tablet repareren in Delft is waar wij sterk in zijn en bekend om zijn in. Wij zijn na 8 jaar uitgegroeid tot de beste telefoonwinkel. Of zoals sommigen ons noemen, de beste telefoonzaak. Het doet ons deugd om te zien dat we de meest reviews hebben met de hoogste beoordeling. Dus voor een telefoon reparatie, scherm reparatie, telefoonwinkel of telefoonzaak ben  je met ons bij het juiste adres. We zijn de plek voor alle merken, niet enkel Apple en Samsung. We doen de reparatie van smartphones, iPhone’s, Galaxy toestellen en veel meer. Wij zijn de erkende aangewezen reparatie winkel in Delft. Aarzel niet en kom gerust langs!

Voor een telefoon of tablet reparatie Gouda ben je bij ons ook aan het juiste adres. Of je nou telefoon maken Gouda noemt of dat je ons juist telefoon repareren Gouda noemt maakt niet heel veel uit. Wij zijn immers na al die jaren de term telefoonwinkel delft waardig geworden. Soms horen we ook de term telefoonzaak Delft voorbij komen, ook hier zijn we erg blij mee. Of het nou voor een scherm reparatie  of een smartphone reparatie of juist voor een mobiel reparatie bij ons aanklopt, voor alle termen zijn we de juiste begrip. Telefoon winkel Gouda is niet alleen de plek voor telefoons, ook voor je iPad reparatie delft kan je je tot ons wenden. In Gouda telefoonwinkel bezoeken ? Wij zijn de aangewezen erkende reparatie bedrijf in Delft en Gouda. Vragen ? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Fysieke winkel in Delft & Gouda

Je woont, studeert of bent als toerist in opzoek naar een telefoonwinkel die een tablet kunnen repareren. Dan ben je voor je Apple iPad of je Samsung Tab bij ons op het juiste adres! De telefoonwinkel Delft die een erkende reparatiewinkel is en garant staat voor kwaliteit. Met onze redelijk centrale ligging in de hovenpassage verwelkomen we dagelijks meer dan 30 klanten. Ook zonder afspraak kun je bij ons terecht om je iPhone of Samsung telefoon te laten repareren. Op onze website, via de telefoon, per mail / whatsApp, maar ook fysiek in onze telefoonzaak Gouda kunt u al u vragen aan ons stellen. Wij zitten tegenover de Dirk en Kruidvat en hopen u altijd te kunnen helpen met de reparatie smartphone of reparatie tablet.