Spelcomputers

Spelcomputer kapot?

Je wil net achter je spelcomputer kruipen om lekker te gamen, maar helaas werkt het niet of niet zoals het hoort. Dat is vervelend natuurljk, dat snappen we zelf als geen ander. We hebben namelijk hier collega’s die er zo wat aan verslaafd zijn. Hoewel het balen is kan het voorkomen dat met een simpele handeling je gameconsole weer gerepareerd kan worden.

Welke spelcomputers kunnen jullie repareren?

We repareren eigenlijk de meest gangbare gameconsole die er op de markt zijn. In dit geval doen we aan playstation reparatie, natuurlijk aan een xbox reparatie en mischien nog wel het meest aan een nintendo switch reparatie. Dit kom vooral omdat het portable is en daardoor de kans op val stoot schade wat groter is.

SONY PLAYSTATION REPARATIE

Mischien wel de meest populaire spelcomputer allertijden! Voor een Sony playstation 4 reparatie kan je gewoon bij ons terecht. Graag checken we of we het probleem snel kunnen verhelpen. Heb je het nieuwere model ? Ook voor een Sony playstation 5 reparatie kan je bij ons aankloppen.

NINTENDO SWITCH REPARATIE

De ultieme 2in1 apparaat van Nintendo. Kan lekker mee als lekker thuis op de TV gebruikt worden. Is je display kapot? Of is de dockconnector niet meer goed? Dit zijn de meest voorkomende nintendo switch reparaties die we uitvoeren. Meeste problemen kunnen we snel verhelpen, dus maak je geen zorgen en vooral geen paniek!

MICROSOFT XBOX REPARATIE

Ondervind jij problemen met je xbox? Maakt de fan veel lawaai of herrie? Of gaat het helemaal niet meer aan? Vervelend, maar wellicht kunnen we het snel voor je oplossen. Je bent bij ons aan het juiste adres wat betreft een xbox reparatie. Laat ons weten welke xbox je hebt en wat de problemen zijn en we gaan direct aan de slag voor je.