Motorola reparatie

Motorola reparatie

Loop je al een tijdje rond met een Motorola smartphone met een gebroken scherm, slechte accu of kapotte camera? Of dit allemaal? Blijf er dan niet te lang mee rondlopen en laat het vakkundig repareren bij Gefixt in Delft. Het hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Op de website staan de prijzen transparant weergeven en zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent aan de reparatie van jouw Motorola telefoon. Dus geen hoge prijzen waar je telefoon van uit je hand valt van de schrik, maar eerlijke prijzen.

Motorola reparatie bij Gefixt.nl

Jouw Motorola laat je gemakkelijk repareren bij Gefixt. Of het nu gaat om jouw Motorola G7, Motorola G6, Motorola G5 of eerdere modellen, bij ons is je telefoon gerepareerd terwijl je wacht. We staan zes dagen per week voor je klaar om jouw telefoon te repareren en vele soorten onderdelen te vervangen. We werken hierbij op afspraak, maar je bent ook gewoon zonder afspraak binnen komen. Je bent altijd welkom.
Een telefoon met een gebroken scherm of je telefoon elk dagdeel opladen is niet nodig als je deze ook voordelig kunt laten repareren.

Welke onderdelen zijn vervangbaar?

Verschillende onderdelen zijn vervangbaar bij Gefixt. Bij de meeste modellen is dit het scherm, achterklepje, accu en het oplaadpunt. Dat is de ingang voor de oplader. Wij hebben ervaring met het vervangen van deze onderdelen en doen dit zonder verlies van data of kracht van de telefoon. Je telefoon zal weer als nieuw zijn. Heb jij een onderdeel dat aan vervanging toe is? Het kan vandaag nog opgelost worden.