Ipad reparatie

ipad kapot?

Het kan gebeuren dat jouw Apple tablet tijdens het spelen van een spelletje of browsen door per ongeluk uit jouw handen glipt. Wanneer deze op de grond valt en het scherm hierdoor breekt is dat erg vervelend. Gelukkig is de oplossing dichtbij. Je iPad kun je namelijk dezelfde dag nog laten repareren zodat hij direct weer als nieuw is. Dit doen we uiterst zorgvuldig en dit duurt niet lang. De reparatie is namelijk klaar terwijl je wacht. Wil je dus je ipad scherm vervangen vanwege een defect, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke iPads kunnen jullie repareren?

We repareren vele Apple tabletmodellen van de iPad, zoals de iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini of de iPad 1 en 2. Hieraan kunnen we bijvoorbeeld een beschadigd scherm, een verouderde accu of een beschadigd oplaadpunt vervangen. We zijn een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf en staan voor je klaar in onze winkel in Delft wanneer je ons nodig hebt. Met onze ligging in de Hovenpassage, is de parkeergelegenheid ook ideaal! De eerste 3 uur kun je gratis parkeren. Vooral voor klanten waarvan wij de Ipad batterij vervangen is dit gemakkelijk. Maar ook voor overige iPad reparatie verzoeken kunt u bij ons terecht.
Sinds enig tijd hebben we nog een locatie waar je naar toe kan voor een iPad reparatie Gouda. We bevinden ons in het winkelcentrum bloemendaal.

Hoe snel kunnen jullie mij helpen?

Heel snel. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken of even bellen en de reparatie is klaar terwijl je wacht! Dit betekent dat jouw Apple tablet dezelfde dag nog gerepareerd kan worden. We staan daarnaast 6 dagen per week voor je klaar om jouw tablet te repareren mocht deze onverhoopt beschadigd raken. We adviseren je wat voor jou een passende reparatie is en denken graag met je mee. Hiermee is de reparatie van jouw Apple iPad tablet dus zo gefixt. Ook niet te vergeten dat u met ons in goede handen bent voor de iPad reparatie. We zijn een erkende reparatiebedrijf en hebben meestal de onderdelen op voorraad liggen. U kunt ook rustig winkelen in de passage terwijl wij voor u de Ipad scherm vervangen of de iPad batterij vervangen.