Lenovo reparatie

SURface kapot?

Ja, het kan gebeuren dat jouw Microsoft Surface tablet tijdens het gebruik per ongeluk uit jouw handen glipt. Wanneer deze op de grond valt en het scherm hierdoor breekt is dat erg vervelend, je hebt of geen beeld of flinke barsten erin. Gelukkig is de oplossing dichtbij en snel realiseerbaar. Je Surface kun je namelijk dezelfde dag nog laten repareren zodat hij direct weer gebruiksklaar is. Dit doen we uiterst zorgvuldig en gelukkig duurt dit niet heel niet lang. Zodra wij de onderdelen voor je klaar hebben gezet, is de reparatie namelijk klaar terwijl je wacht. Wil je dus je Surface scherm vervangen vanwege een defect, barst of schade? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke Surface kunnen jullie repareren?

We repareren vele Microsoft Surface tabletmodellen, maar de volgende 2 zijn wel hele  populaire modellen: Surface GO 3 en de Surface Pro 7. Daarnaast bieden we bijna voor alle mogelijke Surface modellen de essentiële reparaties. Hiervan kunnen we met name zaken als een beschadigd scherm, een verouderde accu of een beschadigd oplaadpunt vervangen. We zijn een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf en staan voor je klaar in onze winkel in Delft als in onze winkel in Gouda. Met onze ligging in de winkelcentra , is de parkeergelegenheid ook ideaal! Je kan bij wijze van gratis parkeren voor de deur. Vooral voor klanten die hun Surface zakelijk gebruiken is het een groot gemak dat we reparatie uitvoeren zonder verlies van data.  Maar ook voor overige vragen over Surface reparaties kunt u bij ons terecht.

Hoe snel kunnen jullie mij helpen?

Antwoord hierop is: heel snel! Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken of even bellen en de reparatie is klaar terwijl je wacht! Dit betekent dat jouw Surface tablet dezelfde dag nog gerepareerd kan worden, mits we de onderdelen klaar hebben. We staan daarnaast 6 dagen per week voor je klaar om jouw tablet te repareren mocht deze onverhoopt beschadigd raken. We adviseren je wat voor jou een passende reparatie is en denken graag met je mee. Hiermee is de reparatie van jouw Microsoft Surface tablet dus zo gefixt. Ook niet te vergeten dat u met ons in goede handen bent voor de Surface reparatie. We zijn een erkende reparatiebedrijf en hebben meestal de onderdelen op voorraad liggen. U kunt ook rustig winkelen in de passage terwijl wij voor u de Surface scherm vervangen of de Surface batterij vervangen.