Samsung S10 Plus reparatie

Samsung S10 Plus reparatie

De S10 plus heeft een bijzonder design, een vingerafdrukscanner in het 6.4scherm, dunne schermranden en geen inkeping/notch. Toestel heeft een dubbele selfie camera en 3 camera’s aan de achterzijde. Het is een vrij groot toestel wat wel is een keer uit onze handen glipt, hoe vervelend dit ook is kunnen we gelukkig wel snel een Samsung S10 plus reparatie uitvoeren. Meestal voeren we de Samsung S10 plus scherm reparatie uit, dit gevolgd door de Samsung S10 plus batterij vervangen handeling. Gemiddelde duur voor een gsm reparatie is circa- 1uur en vindt plaats in onze telefoonwinkel Delft. Je bent uiteraard ook welkom in onze telefoonwinkel Gouda. Heb je een andere model of type Samsung reparatie die je wil melden, kijk op onze website voor de overige modellen. Heb je overige vragen, neem gerust met ons contact op.

Plus variant

De plus varianten zijn heel populair onder de jongere mensen. Steeds vaker is er behoefte aan grotere schermen met een scherper beeld. Een veelvuldig gebruik van het toestel, ook voor games, zorgen er steeds vaker dat een defect ontstaat aan de display. Geen wonder dat de meeste vragen om een Samsung S10 + scherm reparatie. Met deze plus varianten is ook de batterij vergroot, want een groter display vraagt om meer kracht. Maar met de tijd moet de accu vervangen worden. De Samsung S10 + batterij vervangen kan door een erkende reparateur zoals ons worden uitgevoerd. Kortweg zijn wij in staat om 95% van alle Samsung S10 + reparatie werkzaamheden uit te voeren in een tijdsbestek van 60 minuten.

No Cure

Helaas zijn niet alle defecten op te lossen. Waterschade is en blijft listig, want je weet niet welke onderdelen met de tijd een kortsluiting of erosie gaan veroorzaken. Ook is de moederboord nog altijd een onoplosbare defect. Wilt u weten wat er wel kan en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn de telefoon reparatie service van Delft. Wist je dat we al een geruime tijd ook de reparatie service van Gouda zijn ? Altijd advies op maat!