Samsung S20 Plus reparatie

Origineel scherm
289,00
Budget scherm
269,00
Origineel achterklep
69,00
Budget achterklep
35,00
Camera
149,00
Front camera
89,00
Batterij
69,00
Oplaadpunt
79,00
Waterschade
30,00
Wissen

Samsung S20 Plus reparatie

Een toestel met een prachtige 6,7 inch display is de vlaggenschip toestel van Samsung.  Samsung S20 plus reparatie komt ook geregeld voor, met name de Samsung S20 plus scherm reparatie heeft het vaak te verduren. Samsung s20 plus batterij vervangen doen we ook vaak voor de veelvuldige gebruiker. Voor een Samsung reparatie bent u bij ons aan het juiste adres in Delft. Wil je dat wij jou telefoon repareren, maar heb je nog vragen ? Aarzel niet om ons te contacten. Telefoon reparatie is onze vak, de telefoonzaak in Delft !

De S-Serie van Samsung

De S20 plus van Samsung behoort tot de S serie. Deze serie is sneller, geavanceerder en voorzien van de beste gadgets. Het is de High-End line van Samsung. Vandaar ook dat de Samsung S20 + scherm reparatie meerdere honderden euro’s kost. De hoge aanschafwaarde van deze toestel gaat gepaard met dure onderdelen. Dan is een probleem met je toestel dus al helemaal niet leuk! De Samsung S serie’s hebben een glazen achterkant, hierdoor kun je niet zomaar de Samsung S20 + batterij vervangen. Enkel de deskundige vakman met de juiste gereedschappen is in staat om zonder schade of breuk de achterkant los te halen en er netjes weer op terug te zetten. Het is dan ook niet raar dan de Samsung S20 + reparatie gepaard gaat met hoge kosten en veel vragen. Wij staan altijd paraat om u in die behoefte te voldoen. Schroom niet en geef ons tijdelijk een gil!

Belangrijke informatie

Wij vinden het belangrijk om te melden dat wij originele Samsung onderdelen gebruiken voor onze reparaties. Zeker als het aankomt op duurdere toestellen van dit merk, die ook nog fragiel zijn en dus risico’s met zich meebrengen. Kies dus altijd bewust en doe goed je onderzoek vooraleer je zomaar je telefoon laat repareren.

Open chat