Samsung S21 Plus reparatie

Origineel scherm
249,00
Budget scherm
229,00
Origineel achterklep
69,00
Budget achterklep
35,00
Camera
149,00
Front camera
89,00
Batterij
69,00
Oplaadpunt
79,00
Waterschade
30,00
Wissen

Samsung S21 Plus reparatie

Dit is het model wat we ook wel de middelste lid kunnen noemen van de nieuwe S21-reeks. Het mooie en scherpe 6,7 inch full hd scherm is ideaal als je af en toe wat film en animaties erop bekijkt. Toestel heeft ook een 4.800 mah batterij inbegrepen, dat zou makkelijk een volle dag mee moeten gaan. Dankzij de sterke Exynos 2100 processor en 8GB werkgeheugen gebruik je de telefoon komende paar jaar zonder enige haperingen. Ongeluk zit in een klein hoekje, heb je schade aan je telefoon ? Geen paniek meeste Samsung reparaties kunnen we uitvoeren met de 1-uur service plan. De meest voorkomende schade bij dit toestel is een Samsung S21 plus scherm reparatie, die hebben we gelukkig bijna altijd op voorraad.

Repareren kostenbesparend?

Een van je dierbaarste bezittingen, zijn je gegevens en contacten (social media) die je behoudt met je telefoon. Een storing of defect is dan ook helemaal niet leuk. Niet alleen ben je dan tijdelijk offline, maar een defect brengt ook kosten met zich mee. Gelukkig bent u met ons bij een erkende reparateur die voor de Samsung S21 + scherm reparatie ook gebruik maakt van goedkopere mogelijkheden. Uiteraard communiceren wij de mogelijkheden transparant door met u en is de keuze geheel aan u. De Samsung S21 + batterij vervangen gebeurt enkel met de originele batterij. Veiligheid is voor ons ten alle tijden de prioriteit.

Samsung reparatie Delft

In Delft bevinden zich meerdere telefoon reparatie winkels, wij zijn enige die gratis parkeren aanbieden en een overdak om veilig en droog door te lopen. Heb je dus een Samsung S21 + reparatie die je wilt uitlaten voeren of benieuwd naar de mogelijkheden? Kon dan gerust langs en wij helpen je graag verder. Ook voor studenten zijn we de beste partij, omdat wij nog jong en energiek zijn. Daarnaast hebben wij altijd koffie paraat en staan we hoog aangeschreven in Delft als het aankomt op Samsung telefoon reparatie.

Open chat