Samsung S22 Plus reparatie

Samsung S22 Plus reparatie

Dit is het model wat we ook wel de middelste lid kunnen noemen van de nieuwe S22-reeks. Het mooie en scherpe 6,6 inch full hd scherm is ideaal als je af en toe wat film en animaties erop bekijkt. Toestel heeft ook een joekel van een batterij inbegrepen, dat zou makkelijk een volle dag mee moeten gaan. Dankzij de sterke Exynos 2200 processor en 8GB werkgeheugen gebruik je de telefoon komende paar jaar zonder enige haperingen. De updates zijn bij dit toestel verzekerd tot 2027 !
Ongeluk zit in een klein hoekje, heb je schade aan je telefoon ? Geen paniek meeste Samsung reparaties kunnen we uitvoeren met de 1-uur service plan. De meest voorkomende schade bij dit toestel is een Samsung S22 plus scherm reparatie, die hebben we gelukkig bijna altijd op voorraad.

Repareren kostenbesparend?
Een van je dierbaarste bezittingen, zijn je gegevens en contacten (social media) die je behoudt met je telefoon. Een storing of defect is dan ook helemaal niet leuk. Niet alleen ben je dan tijdelijk offline, maar een defect brengt ook kosten met zich mee. Gelukkig bent u met ons bij een erkende reparateur die voor de Samsung S22 Plus scherm reparatie ook gebruik maakt van goedkopere mogelijkheden. Uiteraard communiceren wij de mogelijkheden transparant door met u en is de keuze geheel aan u. De Samsung S22 Plus batterij vervangen gebeurt enkel met de originele batterij. Veiligheid is voor ons ten alle tijden de prioriteit.

Samsung reparatie Delft
In Delft bevinden zich meerdere telefoon reparatie winkels, wij zijn de enige die eerste 3-uur gratis parkeren aanbieden. Heb je dus een Samsung S22 + reparatie die je wilt uitlaten voeren of benieuwd naar de mogelijkheden? Kon dan gerust langs en wij helpen je graag verder. Ook voor studenten zijn we de beste partij, omdat wij nog jong en energiek zijn. Daarnaast hebben wij altijd koffie paraat en staan we hoog aangeschreven in Delft als het aankomt op Samsung telefoon reparatie.

 

Samsung reparatie Gouda
In Gouda zullen vast meerdere telefoon reparatie winkels bevinden, wij zijn de enige erkende reparatie bedrijf. Heb je dus een Samsung S22 + reparatie die je wilt uitlaten voeren of benieuwd naar de mogelijkheden? Kon dan gerust langs en wij helpen je graag verder. Ook voor studenten zijn we de beste partij, omdat wij nog jong en energiek zijn. Daarnaast hebben wij altijd koffie paraat en staan we hoog aangeschreven in als het aankomt op Samsung reparatie in Gouda.