Samsung reparatie

SAMSUNG REPARATIE

Heb jij schade aan je telefoon? Ow nee he, maar wees gerust en vooral geen paniek! Een Samsung reparatie is bij ons snel uitgevoerd. We snappen dat tegenwoordig niemand meer zonder een mobieltje kan. Alles staat erop, alle apps, mails, contacten, afspraken en noem maar op. Het is namelijk ons dagelijkse taak, een Samsung repareren wij met alle liefde, passie en drive. Hoe snel kan dat? We proberen zoveel van alle reparaties keurig netjes af te ronden binnen de 1-uur service die we aan onze klanten bieden.

SAMSUNG SCHERM REPARATIE

Misschien wel de allerbelangrijkste en gelijk ook de meest gevoelige onderdeel van je telefoon is zonder twijfel je scherm. Het zal je niet verassen, een Samsung scherm reparatie voeren wij bijna dagelijks uit. Dag in, dag uit. Heb jij een dikke barst op je scherm? Of heb je zelfs helemaal geen beeld? Heb je juist wel beeld maar werkt de touchscreen niet? Samsung scherm repareren doen we graag voor je binnen de 1-uur service. Hiermee zijn deze problemen ook verholpen en kan je jouw telefoon weer gelukkig supersnel in gebruik nemen. Een Samsung scherm vervangen is zo gedaan door onze vakbekwame team aan techneuten zodat jij weer met een glimlach verder kan. Goed bezig toch?

SAMSUNG BATTERIJ VERVANGEN

Is jouw Samsung batterij snel leeg soms? Is dit heel gek? Denk je dat jij de enige bent met dit probleem? Nee absoluut niet, het in tenslotte een gebruiksvoorwerp waarvan de capaciteit naarmate je gebruikt steeds minder word. Samsung batterij vervangen is hier de oplossing voor, je kan weer volop genieten van je telefoon. Hoe snel is dit bij jullie gefixt? Een Samsung batterij reparatie valt gelukkig ook binnen de 1-uur service en ben je wederom snel geholpen. Heerlijk opgeladen heel de dag door brengen is weer mogelijk.

SAMSUNG LAADT NIET OP

Je pakt je telefoon op en je ziet dat het niet opgeladen is, dat is wel een oeps momentje. Wellicht kunnen we het volgende concluderen; jouw Samsung laadt niet op. Kunnen we dit voor je oplossen? Ja zeker, zoals je van ons gewend bent kunnen we dit redelijk vlot doen. Hoe hang we ermee aan de slag? We meten graag eerst je oplaadpoortje door, meestal is dit de boosdoener. Een Samsung oplaadpoort vervangen lost dit probleem op en jij kan weer opladen. Soms komt het ook voor dat we je problemen kunnen verhelpen door diep reiniging toe te passen. Dit scheelt dan weer in de kosten. Wat we ook doen, dat doen we in overleg.

SAMSUNG ACHTERKANT VERVANGEN

Is je telefoon gevallen? Of ongemerkt tegen iets aangestoten? Heb je een barst op de achterkant van je telefoon? Dit is goed, snel en relatief goedkoop op te lossen. Achterkant vervangen doen we graag voor je. Zo ben jij af van de barst en de scherven op de achterkant van jouw telefoon. Ja, voordat jij het vraagt, hier geldt de 1-uur service ook voor.

SAMSUNG WATERSCHADE

Is je toestel in aanraking geweest met vocht? Krijg je de melding Samsung vocht gedetecteerd? Of gaat je telefoon helemaal niet meer aan? Allemaal niet fijn en vervelend maar een Samsung waterschade behandeling kan de problemen oplossen. Eerste stap is dat we het toestel demonteren, alles wordt gereinigd en gaat in een speciale mobiele droger zodat er geen oxidatie meer kan plaatsvinden. Hierna kijken we uitgebreid of alles het doet en anders hoe we het wel werkend krijgen. Hou er rekening mee dat we hier circa 3 tot 4 uurtjes voor rekenen. Het wachten waard!

SAMSUNG CAMERA WERKT NIET

Jouw Samsung camera werkt niet meer of jouw Samsung camera stelt niet scherp? Dit zijn veel voorkomende defecten maar ook dit komen we vaak tegen; Samsung camera trilt waardoor je geen scherpe foto’s kan schieten. Dit is allemaal te verhelpen door middel van een Samsung camera reparatie. Maar het kan ook zijn dat jou Samsung camera lens kapot is, dan hoeft niet de gehele camera module vervangen te worden. Laat het ons weten en we vertellen direct wat de juiste methode is om dit op te lossen.

SAMSUNG MODELLEN

Heb je een andere Samsung telefoon die we moeten repareren? Of wil je gerichter zoeken? Dit zijn alle S-reeks toestellen, dit zijn alle M,J en A-reeks toestellen en tot slot zijn dit de Fold, Flip en Note-reeks toestellen. Mocht het zo zijn dat ondanks onze grote assortiment jouw toestel er niet bij zitten. Neem gewoon contact met ons op, wellicht kunnen we het alsnog voor je fixen.

FILIALEN

We hebben 3 filialen in Zuid-Holland. Dat is in Delft, Zoetermeer en in Gouda. Een gerenommeerde onderneming als ons doet ook de randgemeenten en zie op deze pagina welke regio’s wij bedienen.

CONTACT

Mocht je naar aanleiding van alle informatie toch nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met ons op. Je kan ons gewoon bellen, mailen maar ook Appen. Op de volgende pagina: contact met gefixt.nl kan je onze gedetailleerde locatie en contactgegevens vinden.