iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

De iPhone 11 Pro is met de Super Retina scherm een van de mooiste en sterkste schermen van Apple tot nu toe. Echter is dit geen garantie dat het niet kapot te krijgen is. iPhone 11 pro reparatie heeft meerdere facetten. De bekendste en grootste probleem is de iPhone 11 pro scherm reparatie, dit komt het vaakst voor. Gebruik je het toestel heel frequent, dan is iPhone 11 pro batterij vervangen niet zo een gek idee. Een Apple reparatie is niet altijd de goedkoopste, echter bieden we gelukkig hier genoeg mogelijkheden voor die het een stuk aangenamer maken.  Wil jij dat wij je iPhone repareren, maak met een paar klikken online snel een afspraak voor je iPhone reparatie in Delft. Wist je dat je een iPhone reparatie in Gouda ook kunt laten uitvoeren? Heb jij een ander gsm reparatie die je wil laten fixen, wij doen meerdere telefoon reparaties voor diverse merken. Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacten.

Samengevat

De iPhone 11 pro is uitgebracht in 2019. Ten opzichte van zijn voorgangers heeft deze variant een aanzienlijke boost gehad met betrekking tot de accuduur. Desalniettemin, de iPhone 11 pro batterij vervangen doen wij met de dag steeds meer. Dit komt door de leeftijd van de toestellen. Hoe ouder de toestel, des te ouder de accu. Toch is bij deze variant de batterij niet de nummer 1 reparatie verzoek. Dat is namelijk de iPhone 11 pro scherm reparatie. De scherm is meestal de eerste plek die de klap incasseert en dus ook de eerste scheuren toont. Toch is deze variant van Apple een zeer fijne smartphone gebleken die door velen wordt gebruikt.

Valkuilen

Naar mate de tijd strijkt, zien wij steeds meer mensen die ons benaderen voor een iPhone 11 pro reparatie. Naar verhouding krijgen wij 4x meer een verzoek tot een reparatie van het scherm ten opzichte van de batterij. Bij alle iPhones met een face-ID is het belangrijk dat je bij een erkende reparateur dit laat repareren, zodat je face-ID behouden wordt. Kies je voor de goedkoopste, welk doorgaans ook de minste expertise heeft, dan kun je voor onverwachte verassingen staan. Wij daarentegen zijn gelukkig altijd transparant en een erkende reparateur!