iPhone 11 reparatie

iPhone 11 reparatie

De iPhone 11 heeft een uitmuntende prijs kwaliteitsverhouding en is voorzien van 2 camera’s aan de achterzijde. Ongeluk zit in een klein hoekje, gelukkig is een iPhone 11 reparatie snel uit te voeren. Wil je de iPhone 11 scherm reparatie laten uitvoeren of heb je problemen en wil je dat we de iPhone 11 batterij vervangen ? Voor een iPhone reparatie bieden we de 1-uur service aan. Maak online simpel een afspraak, dan kunnen we redelijk snel en vlot jouw iPhone repareren. Gsm reparatie is wat we dag in dag uit doen, met name een iPhone 11 scherm repareren doen we vaak. Wil je een andere telefoon reparatie aan bieden ? Telefoon repareren doen we voor meerdere merken, check onze site voor meer modellen. De erkende reparatiebedrijf  voor een smartphone reparatie in Delft en in Gouda.

Erop en erover

De 11 serie van Apple bevat 3 varianten; normaal, pro en pro max. De iPhone 11 is in 2019 gelanceerd en is de goedkoopste van de 3. Ten opzichte van de voorloper XR, heeft de camera van de iPhone 11 een flinke boost gekregen. De scherm daarentegen is wel minder in kwaliteit dan de pro en pro max variant. Gelukkig kunnen we dit redelijk snel en gemakkelijk vervangen, zonder verlies van data. Dit is de reden waarom bij ons de iPhone 11 scherm reparatie het meest voorkomt. Een iPhone 11 batterij vervangen doen we niet vaak, omdat deze toestellen relatief gezien nog jong zijn. Zoals met alle nieuwe dingen, zijn ook deze telefoons blootgesteld aan val of stootschade. Een goede bescherming is dan ook ons advies voor een langdurig gebruik van u smartphone.

Wat kunnen wij doen?

In en rond Delft zijn wij inmiddels een gevestigde naam, met 8 jaar ervaring en meer dan 300 reviews. In Gouda zijn we ook al een tijdje inmiddels actief. Wij hebben de expertise en onderdelen in huis om bijna alle mogelijke iPhone 11 reparatie werkzaamheden uit te voeren. Of dit nou waterschade is of een defecte scherm, je telefoon is bij ons in goede handen. Moeten we een iPhone 11 scherm vervangen, os is er iets anders aan de hand. Wil je dat we jouw iPhone 11 repareren, maak dan snel een afspraak.