iPhone XS reparatie

iPhone XS reparatie

De iPhone XS is de geüpgraded model van de zo populaire iPhone X. Veel verbeteringen, vooral aan de binnenzijde; betere camera, batterij, processor. Helaas wel zo breekbaar door het glaspaneel aan de achterzijde, mede daardoor komt een iPhone XS reparatie nog steeds veel voor. Dienen we een iPhone XS scherm reparatie uit te voeren, dit kan al snel middels de 1-uur service. Gaat de batterij snel leeg, geen paniek de iPhone XS batterij vervangen is ook snel en adequaat te fixen. Dat een iPhone reparatie snel en vakkundig uitgevoerd kan worden in Delft en Gouda is een feit. iPhone repareren of juist een andere telefoon repareren, bij Gefixt.nl bent u aan het juiste adres. De telefoonwinkel in Delft voor een telefoon reparatie, maak snel online een afspraak.

Repareren wel zo duurzaam

Bij schade aan je telefoon is het beter om voor duurzame oplossing te kiezen. Het repareren van je iPhone XS in plaats van vervangen is beter voor het milieu. Het vervangen van je telefoon met de nieuw(st)e variant loopt al gelijk in duizenden euro’s op. Terwijl bij een barst, je iPhone XS scherm reparatie redelijk gemakkelijk en met besparing op de kosten kan worden uitgevoerd. Moet je vaker dan één of paar keer per dag je smartphone opladen, wat veel energie kost van het milieu, dan is een iPhone XS batterij vervangen een milieubewuste keus. Dit is ook voor de portomonnee een duurzame keuze, voor onder de 100 euro heb je namelijk de accu van je telefoon vernieuwd.

Waarom kiezen voor Gefixt?

Als u zoekt naar de term telefoon reparatie Delft of telefoonzaak Delft, dan komen er al gauw een paar mogelijkheden naar voren. Tegenwoordig geldt natuurlijk ook voor de termen als telefoon reparatie Gouda als voor telefoonzaak Gouda. Wij vallen anderen niet af, maar geven graag onze sterke punten weer. Wij zijn een Erkende reparateur, gekeurd door  Techniek Nederland en ge-audit door InstallQ, die vakbekwaam de iPhone XS reparatie kan uitvoeren. Onze prijzen zijn transparant en met 1 uur bent u doorgaans verholpen. Omdat wij fysiek een winkel hebben kunt u ook altijd bij problemen of vragen bij ons langs. Wij zitten in de Hovenpassage met onze winkel en bestaan al 8 jaar inmiddels, tot een grote tevredenheid onder de Delftse bevolking! Al enige tijd kunt ons ook vinden in het winkelcentrum Bloemendaal in Gouda.