iPhone 13 reparatie

iPHONE 13 INFO
De Apple iPhone 13 is een van de nieuwste smartphones in de iPhone-reeks van Apple. De iPhone 13 heeft een vergelijkbaar ontwerp als zijn voorganger, de iPhone 12, met een premium constructie van glas en aluminium. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De iPhone 13 heeft een Super Retina XDR-display met een diagonaal van 6,1 inch. Het heeft heldere kleuren, diepe zwarttinten en ondersteuning voor HDR-content. Het wordt aangedreven door de A15 Bionic-chip van Apple, die zorgt voor krachtige prestaties en energie-efficiëntie. De iPhone 13 heeft een dubbele camera aan de achterzijde, bestaande uit een 12-megapixel hoofdcamera en een 12-megapixel ultragroothoekcamera. Deze camera’s zijn geoptimaliseerd voor verbeterde fotografie, inclusief betere prestaties bij weinig licht. De batterijduur van de iPhone 13 is verbeterd ten opzichte van eerdere modellen, waardoor je langer kunt genieten van je toestel zonder op te laden.

iPHONE 13 REPARATIE
Heb jij schade aan je iPhone 13? Erg vervelend maar zeker geen reden tot paniek! Een iPhone 13 reparatie is bij ons supersnel uitgevoerd. We begrijpen als geen ander dat tegenwoordig niemand meer zonder een telefoon kan. Apps, mails, contacten, afspraken en zo kunnen we nog wel doorgaan, kortweg alles staat erop. Een iPhone 13 repareren doen wij dagelijks met alle liefde, passie en drive. Hoe snel kunnen we repareren? We proberen zoveel van alle reparaties keurig netjes af te ronden binnen de 1-uur service die we aan onze klanten bieden.

iPHONE 13 SCHERM REPARATIE
Zonder enig twijfel de allerbelangrijkste en meteen ook het meest gevoelige onderdeel van je telefoon is natuurlijk het scherm. Zal geen verassing voor je zijn, een iPhone 13 scherm reparatie voeren wij bijna dagelijks uit. Ja, letterlijk elke dag. Heb jij een dikke barst op je scherm? Of heb je zelfs helemaal geen beeld? Heb je juist wel beeld maar werkt de touchscreen niet? iPhone 13 scherm repareren doen we graag voor je binnen de 1-uur service. Hiermee zijn deze problemen ook verholpen en kan je jouw telefoon weer gelukkig supersnel in gebruik nemen. Een iPhone 13 scherm vervangen is zo gedaan door onze gecertificeerde monteurs zodat jij weer met snel met een glimlach verder kan.

iPHONE 13 BATTERIJ VERVANGEN
Gaat jouw iPhone 13 batterij snel leeg? Denk maar niet dat jij de enige bent met dit probleem? Absoluut niet! Het in tenslotte een gebruiksvoorwerp waarvan de capaciteit naarmate je gebruikt steeds minder word. iPhone 13 batterij vervangen is hier de oplossing voor, je kan weer volop genieten van je telefoon. Hoe snel is dit bij jullie gefixt? Een iPhone 13 batterij reparatie valt gelukkig binnen de 1-uur service en letterlijk klaar terwijl je wacht. Opgeladen heerlijk de dag door brengen is weer mogelijk.

iPHONE 13 LAADT NIET OP
Net voordat je vertrekt pak je jouw telefoon op en je ziet dat het niet opgeladen is, dat is wel een oeps momentje. Wellicht kunnen we het volgende concluderen; jouw iPhone 13 laadt niet op. Maar kunnen we dit voor je oplossen? Ja zeker, zoals je van ons gewend bent kunnen we dit snel voor je oplossen. Hoe gaan we ermee aan de slag? We meten graag eerst je oplaadpoortje door, meestal is dit de boosdoener. Een iPhone 13 oplaadpoort vervangen lost dit probleem op en jij kan weer opladen. Er zijn ook gevallen waarbij we diep reinigen toepassen, dit helpt soms ook om het probleem op te lossen. Dit scheelt dan weer namelijk in de kosten. We denken graag met je mee!

iPHONE 13 ACHTERKANT VERVANGEN
Is je telefoon op de grond gevallen? Of ongemerkt tegen iets aangestoten? Heb je een flinke barst op de achterkant van je telefoon? Dit is goed, snel en relatief goedkoop op te lossen. iPhone 13 achterkant vervangen doen we graag voor je. Hier hebben wij laser gestuurde machines voor die zorgen dat we dit snel en prijstechnisch erg aantrekkelijk kunnen aanbieden. Zo ben jij af van de barst en de scherven op de achterkant van jouw telefoon. En het ziet er weer pico bello uit!

iPHONE 13 WATERSCHADE
Is jouw toestel in aanraking geweest met vocht? Krijg je een waarschuwing met vloeistofdetectie op jouw iPhone 13? Of gaat je telefoon helemaal niet meer aan? Dat is niet fijn en vervelend, maar een iPhone 13 waterschade behandeling kan de problemen oplossen. Eerste stap is dat we het toestel demonteren, alles wordt gereinigd en gaat in een speciale mobiele droger zodat er geen oxidatie meer kan plaatsvinden. Stap voor stap lopen we alles na en kijken we hoe we wel werkend krijgen. Hou er rekening mee dat we hier circa 3 tot 4 uurtjes voor rekenen. Wellicht is dit het wachten wel waard!

iPHONE 13 CAMERA WERKT NIET
Jouw iPhone 13 camera werkt niet meer of jouw iPhone 13 camera stelt niet scherp? Dit zijn veel voorkomende problemen. Maar zo kunnen we nog wel een paar noemen die we vaker zien. Als voorbeeld: iPhone 13 camera trilt waardoor je geen scherpe foto’s kan schieten. Dit is allemaal te verhelpen door middel van een iPhone 13 camera reparatie. Maar het kan ook zijn dat jou iPhone 13 camera lens kapot is, dan hoeft niet de gehele camera module vervangen te worden. Dit kan je namelijk aardig wat geld besparen. Vertel ons je probleem en we zoeken de juiste oplossing voor je.

APPLE IRP
Een Apple reparatie voeren wij dagelijks uit. Om deze Apple reparaties goed uit te voeren heb je toegang nodig tot: Apple documentatie, onderdelen en opleidingen. Gefixt.nl is geautoriseerde independent provider voor Apple. Mocht je een officiële reparatie wensen ,onze gediplomeerde collega’s staan klaar voor je. Wil je meer weten over de programma, klik dan op IRP.

FILIALEN
We hebben 3 filialen in Zuid-Holland. Dat is in Delft, Zoetermeer en in Gouda. Een gerenommeerde onderneming als ons doet ook de randgemeenten en zie op deze pagina welke regio’s wij bedienen.

CONTACT
Mocht je naar aanleiding van alle informatie toch nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met ons op. Je kan ons gewoon bellen, mailen maar ook Appen.  Op de volgende pagina: contact met gefixt.nl kan je onze gedetailleerde locatie en contactgegevens vinden.