iPhone 7 reparatie

iPhone 7 reparatie

De 7 is een erg populair model van Apple, inmiddels niet meer het nieuwst maar het werkt nog steeds naar behoren. Een iPhone 7 reparatie kan uit meerdere facetten bestaan, een handeling als iPhone 7 batterij vervangen komt gezien de leeftijd erg veel voor. Een onmisbare iPhone reparatie voor dit model is natuurlijk de iPhone 7 scherm reparatie. Wil je dat we ook jouw iPhone repareren, of wil je een andere telefoon reparatie ? Check onze website en maak snel een afspraak. Er is geen geschiktere adres voor een telefoonwinkel of telefoonzaak in Delft. Een telefoon repareren, dat is een een vak apart !

Duurzaam repareren

Telefoons zijn gebruiksvoorwerpen en worden voorzien van een bepaalde software en hardware. Hoe nieuwer een smartphone, des te meer opties en gadgets deze krijgen. Maar niet iedereen gebruikt al deze nieuwe dingen. In tegendeel zelfs, want 90% van de mensen gebruiken 90% van de functies niet. Hierdoor kunnen toestellen langer gebruikt worden en is het repareren van deze oudere toestellen nog altijd interessant en duurzaam. Wist je dat de iPhone 7 scherm reparatie al uitgevoerd kan worden vanaf 69 euro? Of wat dacht je van de batterijduur, die is meestal niet gemaakt voor een 5-jarig gebruik. Dus voor 40 euro kunnen wij de iPhone 7 batterij vervangen en je weer verder op weg helpen. Het is ook een trend die wij kunnen zien, toestellen met de leeftijd 3 tot 5 zijn toe aan een nieuwe accu.

Goedkope oplossing

Voor een oplossing, hoef je niet per definitie te maken hebben met een val of stootschade. Door jarenlange gebruik kunnen onderdelen ook toe zijn aan vernieuwing. De iPhone 7 reparatie staat in onze top 5. Door de juiste prijs/kwaliteit verhouding verblijden we nog altijd veel klanten. Bij ons kun je als klant namelijk ook kiezen voor de budget varianten, waardoor de reparatie van oudere toestellen nog altijd interessant is.