iPhone 8 Plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie

De grotere variant met een joekel van een display en  2 camera’s aan de achterzijde, de iPhone 8 plus reparatie wordt bijna dagelijks uitgevoerd. Met name de iPhone 8 plus scherm reparatie wordt vaak uitgevoerd en gezien de leeftijd ook een logische keuze om het te combineren met een iPhone 8 plus batterij vervangen. Gsm reparatie is wat we dagelijks doen in Delft & Gouda, met name iPhone repareren behoort tot de core business.  Moeten we een andere telefoon repareren, check onze site voor alle modellen en bied je telefoon reparatie makkelijk bij ons aan. Wil jij ook een iPhone reparatie laten uitvoeren, maak snel en in een aantal klikken online een afspraak.

Groter scherm, groter risico

De aanschaf van een groter scherm, brengt ook grotere risico’s met zich mee. Bij een eventuele val of stootschade, is een grotere scherm fragieler dan een kleine compacte scherm. De kosten zijn logischerwijs ook hoger dan de normale variant, namelijk 129 euro, als je de iPhone 8 + scherm reparatie laat uitvoeren. Gelukkig zijn deze modellen wel al wat ouder en zijn de kosten nog altijd te behappen. Door de leeftijd en gebruik van deze toestellen worden de accu’s ook minder, waardoor wij regelmatig de iPhone 8 + batterij vervangen. In de 8 serie deden de glazen achterkanten als vernieuwing hun entree. Van A tot Z kunt u voor de iPhone 8 + reparatie bij ons terecht.

Duur reparatie

Een reparatie is veelal binnen de uur bij ons gerealiseerd. De meest voorkomende reparaties aan de iPhone 8 + zijn de scherm, accu / batterij, oplaadpunt of backcover. Enkel de backcover (achterkant) reparatie duurt langer dan een uur, dit in verband met de speciale behandeling die nodig is om de glazen achterkant te verwijderen. Alle reparaties worden in onze fysieke winkel te Delft of in Gouda gedaan. Wij zijn de telefoon reparatie winkel van Delft en van Gouda.