iPhone 13 Mini reparatie

iPhone 13 mini reparatie

De iPhone 13 mini heeft een uitmuntende prijs kwaliteitsverhouding en is supercompact telefoon voorzien van 2 camera’s aan de achterzijde. De camera’s zijn diagonaal geplaats en hebben een update gekregen net als de chip die nu nog sneller geworden is. Ongeluk zit in een klein hoekje, gelukkig is een iPhone 13 mini reparatie snel uitgevoerd. Wil je de iPhone 13 mini scherm reparatie laten uitvoeren of juist de iPhone 13 mini batterij vervangen ? Voor een iPhone reparatie bieden we de 1-uur service plan aan. Maak online simpel een afspraak, dan kunnen we redelijk snel en vlot jouw iPhone repareren. Gsm reparatie is onze passie. dit doen we dag in dag uit, wil je een andere telefoon reparatie aan bieden ? Telefoon repareren doen we voor meerdere merken, check onze site voor meer modellen.  De erkende reparatiebedrijf  voor een smartphone reparatie in Delft en in Gouda.

Supercompact, maar supersnel

De 13 serie van Apple bevat maar liefst 4 varianten; mini, normaal, pro en pro max. De iPhone 13 mini is eind 2021 gelanceerd en is de goedkoopste van de vier. Dit is na de 12 mini de tweede compacte telefoon van Apple met superieure kwaliteiten. Zit een prachtige oled scherm in, pas er wel mee op. Mocht er een ongelukje gebeurd zijn? Geen paniek, gelukkig kunnen we dit redelijk snel en gemakkelijk vervangen, zonder verlies van data. Dit is de reden waarom bij ons de iPhone 13 mini scherm reparatie vaak uitgevoerd wordt. Een iPhone 13 mini batterij vervangen doen we niet vaak, omdat deze toestellen relatief gezien nog jong zijn. Zoals met alle nieuwe dingen, zijn ook deze telefoons blootgesteld aan val of stootschade. Een goede bescherming is dan ook ons advies voor een langdurig gebruik van u smartphone.

Wat kunnen wij doen?

In en rond Delft zijn wij inmiddels een gevestigde naam, met 6 jaar ervaring en meer dan 300 reviews.  Inmiddels zijn we ook een toegevoegde waarde voor Gouda. Wij hebben de expertise en onderdelen in huis om bijna alle mogelijke iPhone 13 mini reparatie werkzaamheden uit te voeren. Of dit nou waterschade is of een defecte scherm, je telefoon is bij ons in goede handen.