iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 plus reparatie

De iPhone 7 plus reparatie komt misschien niet zo vaak voor als een iPhone 7, maar ook deze grotere broer kunnen we bestempelen als een hardloper. Zo gek is dit ook niet, was in die tijd immens populair. iPhone 7 plus scherm reparatie is de meest uitgevoerde reparatie, hierna volgt de iPhone 7 plus batterij vervangen als meest vervangen onderdeel. Bovenstaande lijst kan je zien welke gsm reparaties we nog meer kunnen uitvoeren aan je toestel. Wil je dat we een ander telefoon repareren, kijk naar het gewenste model op onze website. Telefoon reparatie doen we dag in dag uit, vooral iPhones en Samsung toestellen. De telefoonwinkel in Delft met 1-uur service.

Kies bewust, kies milieubewust

Heb jij de iPhone 7 + , dan heb je die al een aantal jaren. Hopelijk beleef je er nog veel plezier aan en kunnen wij je helpen om dit voort te zetten. Oudere toestellen hebben vaak last van gebruikerssporen, zoals de accu die sneller leegloopt. Gelukkig kun je bij ons je iPhone 7 + batterij vervangen , zonder dat je daar een nieuw toestel voor hoeft aan te schaffen. De plus varianten hebben een grotere beeld, die helaas ook vaker open staan voor krassen en breuken. Heb je een defect aan de scherm of zoveel krassen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Dan bieden wij de iPhone 7 + scherm reparatie aan, waarmee we in 45 minuten je scherm hebben vervangen met een gloednieuwe. Het laten repareren van oudere toestellen is juist beter voor het milieu. Dus denk je aan een iPhone 7 + reparatie , kies dan bewust en kies milieubewust.

Genoeg opties

Met betrekking tot de wat oudere toestellen heb je gelukkig genoeg opties. Niet enkel wat betreft de winkel, maar ook betreft de reparatie’s. Wij zijn de telefoonwinkel Delft met betrekking tot het repareren van toestellen. Naast de expertise en klantgerichtheid, bieden wij ook de alternatieve opties aan voor klanten. Hierbij te denken aan een budget scherm op je telefoon. Voor al onze mogelijkheden kunt u op de site rustig verder kijken, bellen met ons of gewoon langskomen in onze winkel!