iPhone X reparatie

iPhone X reparatie

Dit is de eerste fenomenale model zonder een homebutton. Prachtig toestel, voor en achterkant volledig van glas. Dit maakt het ook erg breekbaar, maar gelukkig hebben we voor een iPhone X reparatie goede oplossingen. Wil je dat we de iPhone X batterij vervangen of moeten we juist de iPhone X scherm reparatie gaan uitvoeren. Het kan allemaal, iPhone repareren is een vak apart en bent bij ons aan het juiste adres voor een telefoonwinkel in Delft. Niet te vergeten, natuurlijk ook in telefoonwinkel Gouda. Telefoon repareren doen wij binnen de 1-uur service, dat kan je bestempelen als een vlotte telefoon reparatie. Maak snel online aan afspraak en we zien jou en je gsm snel in onze telefoonzaak.

iPhone X repareren de moeite waard?

Een defect aan je telefoon is nooit leuk, maar een iPhone X repareren is zeker de moeite waard en dat leggen we je graag uit. Het eerste waar we dan ook naar kijken zijn de kosten. Is het laten uitvoeren van een iPhone X reparatie nog wel de moeite waard? Op het moment van schrijven, oktober 2021, is de aanschafprijs van dit toestel in de 64 gb variant 799 euro. (en dan te bedenken dat de iPhone 13 inmiddels al gelanceerd is 😮 ) Stel je zit met een defect aan je scherm; touchscreen, kleur of een barst, dan kost de iPhone X scherm reparatie nog vrij voordelig. IPhone X scherm vervangen kan met meerdere schermen van diverse kwaliteit labels.  Dit bedrag is aanzienlijk lager dan het vervangen van je toestel met een identiek exemplaar. Naast het feit dat het dus bespaart in centen, is het ook een bewustere keuze voor onze milieu. Wist je dat bijvoorbeeld accu’s een hoge belasting hebben op onze milieu indien deze niet goed weggewerkt worden? Vandaar ook dat, nadat wij de iPhone X batterij vervangen , deze op een speciale plek bewaren en afvoeren.

iPhone reparatie Delft

Onze stad is een studentenstad, met de Technische Universiteit als trekpleister. Elke jaar komen er veel nieuwe gezichten in ons stad. Bij een defect aan hun Apple iPhone komen ze al gauw terecht bij ons. We zijn zeer transparant in onze prijzen en service, hebben een goede ligging en zijn goed beoordeeld online met reviews. Wil jij je iPhone X scherm repareren, maak online een afspraak. Heeft u problemen of defecten aan u telefoon, kom dan gerust langs of bel met ons!

iPhone reparatie Gouda

Onze stad is bekend om zijn overheerlijke stroopwafels, de kaarsen en de Goudse Kaas. Elke jaar komen er veel nieuwe gezichten in ons stad. Bij een defect aan hun Apple iPhone komen ze al gauw terecht bij ons. We zijn zeer transparant in onze prijzen en service, hebben een goede ligging en zijn goed beoordeeld online met reviews. Heeft u problemen of defecten aan u telefoon , kom dan gerust langs in onze winkel in de winkelcentrum Bloemendaal of bel met ons!