iPhone reparatie

iPHONE REPARATIE

Heb jij schade aan je iPhone? Erg vervelend maar zeker geen reden tot paniek! Een iPhone reparatie is bij ons supersnel uitgevoerd. We begrijpen als geen ander dat tegenwoordig niemand meer zonder een telefoon kan. Apps, mails, contacten, afspraken en zo kunnen we nog wel doorgaan, kortweg alles staat erop. Een iPhone repareren doen wij dagelijks met alle liefde, passie en drive. Hoe snel kunnen we repareren? We proberen zoveel van alle reparaties keurig netjes af te ronden binnen de 1-uur service die we aan onze klanten bieden.


iPHONE SCHERM REPARATIE

Zonder enig twijfel de allerbelangrijkste en meteen ook het meest gevoelige onderdeel van je telefoon is natuurlijk het scherm. Zal geen verassing voor je zijn, een iPhone scherm reparatie voeren wij bijna dagelijks uit. Ja, letterlijk elke dag. Heb jij een dikke barst op je scherm? Of heb je zelfs helemaal geen beeld? Heb je juist wel beeld maar werkt de touchscreen niet? iPhone scherm repareren doen we graag voor je binnen de 1-uur service. Hiermee zijn deze problemen ook verholpen en kan je jouw telefoon weer gelukkig supersnel in gebruik nemen. Een iPhone scherm vervangen is zo gedaan door onze gecertificeerde monteurs zodat jij weer met snel met een glimlach verder kan.


iPHONE BATTERIJ VERVANGEN

Gaat jouw iPhone batterij snel leeg? Denk maar niet dat jij de enige bent met dit probleem? Absoluut niet! Het in tenslotte een gebruiksvoorwerp waarvan de capaciteit naarmate je gebruikt steeds minder word. iPhone batterij vervangen is hier de oplossing voor, je kan weer volop genieten van je telefoon. Hoe snel is dit bij jullie gefixt? Een iPhone batterij reparatie valt gelukkig binnen de 1-uur service en letterlijk klaar terwijl je wacht. Opgeladen heerlijk de dag door brengen is weer mogelijk.


iPHONE LAADT NIET OP

Net voordat je vertrekt pak je jouw telefoon op en je ziet dat het niet opgeladen is, dat is wel een oeps momentje. Wellicht kunnen we het volgende concluderen; jouw iPhone laadt niet op. Maar kunnen we dit voor je oplossen? Ja zeker, zoals je van ons gewend bent kunnen we dit snel voor je oplossen. Hoe gaan we ermee aan de slag? We meten graag eerst je oplaadpoortje door, meestal is dit de boosdoener. Een iPhone oplaadpoort vervangen lost dit probleem op en jij kan weer opladen. Er zijn ook gevallen waarbij we diep reinigen toepassen, dit helpt soms ook om het probleem op te lossen. Dit scheelt dan weer namelijk in de kosten. We denken graag met je mee!


iPHONE ACHTERKANT VERVANGEN

Is je telefoon op de grond gevallen? Of ongemerkt tegen iets aangestoten? Heb je een flinke barst op de achterkant van je telefoon? Dit is goed, snel en relatief goedkoop op te lossen. iPhone achterkant vervangen doen we graag voor je. Hier hebben wij laser gestuurde machines voor die zorgen dat we dit snel en prijstechnisch erg aantrekkelijk kunnen aanbieden. Zo ben jij af van de barst en de scherven op de achterkant van jouw telefoon. En het ziet er weer pico bello uit!


iPHONE WATERSCHADE

Is jouw toestel in aanraking geweest met vocht? Krijg je een waarschuwing met vloeistofdetectie op jouw iPhone? Of gaat je telefoon helemaal niet meer aan? Dat is niet fijn en vervelend, maar een iPhone waterschade behandeling kan de problemen oplossen. Eerste stap is dat we het toestel demonteren, alles wordt gereinigd en gaat in een speciale mobiele droger zodat er geen oxidatie meer kan plaatsvinden. Stap voor stap lopen we alles na en kijken we hoe we wel werkend krijgen. Hou er rekening mee dat we hier circa 3 tot 4 uurtjes voor rekenen. Wellicht is dit het wachten wel waard!


iPHONE CAMERA WERKT NIET

Jouw iPhone camera werkt niet meer of jouw iPhone camera stelt niet scherp? Dit zijn veel voorkomende problemen. Maar zo kunnen we nog wel een paar noemen die we vaker zien. Als voorbeeld: iPhone camera trilt waardoor je geen scherpe foto’s kan schieten. Dit is allemaal te verhelpen door middel van een iPhone camera reparatie. Maar het kan ook zijn dat jou iPhone camera lens kapot is, dan hoeft niet de gehele camera module vervangen te worden. Dit kan je namelijk aardig wat geld besparen. Vertel ons je probleem en we zoeken de juiste oplossing voor je.


APPLE REPARATIE

Zoals je begrijpt weten wij heel veel van telefoons. Een iPhone reparatie is een dagelijkse taak die we uitvoeren. Is dat de enige Apple reparatie die we kunnen uitvoeren? Mocht jij nou geen telefoon hebben maar juist een andere Apple apparaat? Gelukkig kunnen we dat ook voor jou fixen. Heb jij soms een iPad reparatie die we moeten uitvoeren? Ja zeker dat voeren we ook voor je uit. Heb jij soms een iWatch reparatie die gerepareerd wil hebben? Ook dat is binnen no time voor je uitgevoerd.


APPLE REPAIR

We have been repairing Apple devices for over 10 years. Any kind like a iPhone repair as a iPad repair, we promise the 1-hour service. We are an experienced company with several stores across the Netherlands. We give a lot for high service, high value and transparency. If you have any questions, there is also a colleague who can help you in English. Feel free to contact us.


APPLE IRP

Een Apple reparatie voeren wij dagelijks uit. Om deze Apple reparaties goed uit te voeren heb je toegang nodig tot: Apple documentatie, onderdelen en opleidingen. Gefixt.nl is geautoriseerde independent provider voor Apple. Mocht je een officiële reparatie wensen ,onze gediplomeerde collega’s staan klaar voor je. Wil je meer weten over de programma, klik dan op IRP.


FILIALEN

We hebben 3 filialen in Zuid-Holland. Dat is in Delft, Zoetermeer en in Gouda. Een gerenommeerde onderneming als ons doet ook de randgemeenten en zie op deze pagina welke regio’s wij bedienen.


CONTACT

Mocht je naar aanleiding van alle informatie toch nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met ons op. Je kan ons gewoon bellen, mailen maar ook Appen.  Op de volgende pagina: contact met gefixt.nl kan je onze gedetailleerde locatie en contactgegevens vinden.


ZAKELIJKE KLANT

Wil je een zakelijke klant bij ons worden? Wij repareren voor bedrijven in de regio op factuur. Je collega komt zijn apparaat inleveren en na de reparatie kan hij weer gaan zonder enige betaling te verrichten. Dit maakt het voor bedrijven een stuk makkelijk zonder administratieve rompslomp. Dit doen we ook voor scholen, wel zo makkelijk. Kijk op onze zakelijke pagina naar de mogelijkheden en eventuele referenties.